Kategorier
Generellt

Nackdelar med footmender

Av alla de nackdelar med footmender så är lukten den värsta. Krämen luktar verkligen vedervärdigt och detta är något som konsumenter måste få reda på. Vidare är den dyr och kladdig – två mindre bra saker. Nedan har vi listat samtliga nackdelar så du vet vad som är dåligt med denna produkt innan du bestämmer dig för att köpa.

  1. Luktar väldigt illa
  2. Kostar skjortan
  3. Kladdig konsistens som är svårt att tvätta av

1. Luktar väldigt illa

Det finns en särskild nackdel med footmender som väldigt få recensenter verkar nämna, och det är att krämen luktar obehagligt vidrigt. Lukten övergår till en odör efter bara några sekunder – något som avskräcker de flesta när de doftar på produkten i butiken. Detta är givetvis katastrofalt då ingen vill lukta illa – framförallt inte om fötterna. Därför ska du undvika footmender om du är mån om hur du doftar om dagarna.

Med andra ord är du tvungen att stryka på krämen på kvällarna innan du går och lägger dig, om du inte vill förpesta livet för dina kollegor på jobbet.

2. Kostar skjortan

En annan nackdel med footmender är kostnaden. Som fotkräm betraktat är den minst sagt dyr. Fastän förpackningen är stor och håller länge, så borde det funnits billigare alternativ att välja mellan.

Till exempel hade de kunnat erbjuda sina konsumenter ett prov på en mindre flaska om 10 centiliter så man kan testa det först. Nu så måste du köpa en stor flaska för dyra pengar, och om du är missnöjd kommer du inte ha möjligheten att lämna tillbaka den – för då är ju förpackningen bruten.

3. Kladdig konsistens som är svår att tvätta bort

Den tredje nackdelen med footmender är att den är kladdig. Det vore inte ett problem om krämen torkade snabbt, men det gör den inte. Tvärtom tar det flera minuter innan den torkat in, så du måste verkligen planera när du använder krämen om du har för vana att ha ont om tid på morgnarna.

Därutöver är det en svår kräm att tvätta bort just på grund av att den är så fet.

Överträffar fördelarna alla nackdelar med footmender?

Nej, vi anser att nackdelarna med footmender är så pass påtagliga att fördelarna inte trumfar dem. Därför avråder vi dig från att köpa denna produkt och istället välja en annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *